Guangzhou tuochen jewelry co.,ltd

Sådan testes, hvis dine smykker er virkelig 18k/14k/10k/9k karat guld?

Slip tid: 2021-10-15 17:57:10  Hits: 3
\\ aldrig spekulerer på, hvad tallene og bogstavet betyder,når du overvejer et smykke køb? 18? 24? Og hvad står \"k\" for? Guldverdenen er en gammel, og reglerne for, hvordan den er kategoriseret, er lige så gammelt, og tør vi sige, sæt i sten. Gudsalgsvirksomheden opererer ved at sætte standarder for at give kunderne tillid til, hvad de køber. Lad os tage et kig på, hvad det hele betyder, og hvordan kan du sørge for at du har den rigtige ting.

 18k gold style 03-800_800.jpg

what gør 18 karat?

 the ord \"karat\" har blevet brugt i guldverdenen i århundreder for at beskrive renheden af ​​det pågældende guld. Et hundrede procent guld er klassificeret som 24 karats, men rent guld er for blødt til at bruge i de fleste smykker designs.

nin ordre, der skal bruges i smykker, andre typer metaller blandes med rent guld. 18 Karat Gold er 75% rent guld, blandet med 25% af en legering for at styrke den. Fælles legeringer omfatternikkel, sølv og kobber. 18 karat hvidt guld er legeret med sølv eller palladium og derefter ofte belagt med rhodium for at gøre det endnu stærkere og give de hvide guld smykker design et lysere udseende.

 

18 karat guld smykker

 18 karat guld smykker

 

how at teste er 18 karat guld ægte?

so hvordan kan du fortælle om de smykker du har er virkelig 18 karat? Her er et par måder, du kan teste på egen hånd.

 18k gold sytle - 800_800.jpg

hallmarks

gold skal være stemplet med et kendetegn, der fortæller køberen, hvad Karat guldet er. 18 Karat Gold vil have et lille frimærke på indersiden af ​​smykker, der læser 18k.

 men Kan en Forger inkludere det i deres falske? Selvfølgelig, så prøv mindst en anden test for at hjælpe dig med at bestemme, om dine smykker er virkelig 18 karat.

 

weight

gold er et tungt metal, så tungt, det vil synke i vand. Hvis du dro

112; Dine smykker i et glas vand, ægte guld vil falde ligened. Husk at 18 karat guld er 75% guld blandet med andre legeringer.&#

 nsome af de lettere karatvægte som 10 eller 12 karats vil ikke faldened så hurtigt som et stykke smykke lavet med 18 karat guld .


magnetic

gold er et metal, der ikke vil tiltrække en magnet. For at teste er 18k guld ægte, hold det ved siden af ​​en magnet. Hvis magnet pinde til dine smykker, så er det ikke har en høj procentdel af guld, men består af andre, mere magnetiske metaller.

 18 gold style -800_800.jpg

Appraisers

Hvis du har arvede familie smykker eller fået stykker, som du er usikker på, søg råd fra en certificeret smykker appraiser. Mange smykker butikker har en appraiser enten på personale eller på opkald og vil vurdere dine smykker til en aftalt gebyr.

 

 A Professional Vurdering vil ikke kun forsikre dig om, at det, du ejer, er virkelig 18 Karat Gold Smykker , men vil også resultere i et certifikat, der bekræfter den vurderede værdi af dine smykker.

buy 18 karat guld smykker fra en betroet kilde


den bedste måde at sikre, hvad du har, er virkelig 18 Karat Gold Smykker er at købe fra en betroet kilde. Udseendet og følelsen af ​​18 karat guld smykker er en af ​​elegance, Tuochen smykker fabrik har en bred vifte af priser og stilarter, der passer til dine alle smykker, der kræves.


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: 7 grunde til at begynde at købe ...

Næste: Gør dine drømme en realitet med...